Jitka Asterová zhubla díky VERO dietě | VERO diet

Po Bořkovi Slezáčkovi s námi začala hubnout další známá osobnost. Jitka Asterová se do VERO keto diety pustila s cílem zhubnout tak, aby oblékla ty stejné ikonické černé šaty ze Šakalích let. VERO kalkulačka jí vypočítala dietní plán VERO 2, který trvá 6 týdnů. Těchto šest týdnů už je za námi a Jitka má pro vás výsledky.

Jitku ke změně inspiroval kamarád Bořek Slezáček, který díky kombinaci VERO diety a cvičení prošel neuvěřitelnou proměnou. Samozřejmě ale zhubnete i bez cvičení – stejně jako Jitka, ale pravidelné cvičení nakopne hubnutí neuvěřitelným způsobem.

První dny totiž spalujete uložené sacharidy a ztrácíte vodu, až pak spalujete tuky. Jestli chcete tuhle fázi urychlit a začít spalovat tuky dříve, zařaďte do dietního plánu pohyb. Nemusíte hned utrácet za členství ve fitku nebo se mučit na kruhovém tréninku. Bohatě stačí, když začnete s delšími procházkami.

Jitka Asterová zhubla díky VERO diet

Zrovna teď počasí nahrává víkendovému poznávání krás Česka, tak proč toho nevyužít? Objevíte nová místa, nasajete čerstvý vzduch do plic, a ještě u toho zhubnete.

Mrkněte jak to Asterce sekne přímo na jejím Instagramu:

Instagram Jitky Asterové

Ale teď zpět k Asterce. Na začátku bylo Jitčiným přáním:

  • zhubnout 5 kilogramů,
  • zbavit se madel lásky,
  • a hlavně obléct ty stejné šaty, které oblékla před 27 lety ve filmu Šakalí léta.

A jak to dopadlo, to vám poví sama Jitka.

Jitko, dietní plán je za vámi – jak se cítíte?

Cítím se skvěle!

Překvapilo mě, jak jednoduché to bylo. Neměla jsem pocit hladu a ani mě nesužovaly záchvaty chuti na sladké. Jen jsem měla pocit, že musím pořád jíst. Dříve jsem jedla pouze třikrát denně, ale rychle jsem si zvykla.

Držela jste dietu poctivě, nebo jste někdy zhřešila?

Zhřešila jsem pouze ve 3. fázi, kdy jsem byla pozvána na večírek, který se neobešel bez alkoholu. A stačily 2 sklenky vína a měla jsem náladu jako kdybych vypila celou láhev.

Jídelníček jsem držela poctivě, protože výsledky se dostavily velmi rychle, takže mě ani na chvilku nenapadlo s tím seknout. Naopak mi bylo líto, jak rychle jídla ubývají.

Která VERO jídla vám nejvíce chutnala a doporučila byste je ostatním?

Nejvíc mi chutnaly kuřecí nugetky s cuketou. Chutnaly jako vynikající bramboráky! A pak také čokoládové polomáčené sušenky, pudinky nebo chřestová polévka… Mňam! Takhle bych mohla jmenovat skoro všechna jídla.

Co na to říkalo vaše okolí?

Moje okolí mi fandilo. Někteří říkali, že nemám co hubnout. Když ale pak viděli, jak ze mě kila doslova létají, tak se někteří přidali.

Zapojila jste do dietního plánu také pohyb?

S VERO jsem začala po operaci kolene, takže jsem nebyla pohybově moc aktivní. Stejně to ale i fungovalo!

Dietní program skončil a co teď? Zůstanete u svých oblíbených VERO jídel i nadále, nebo se vrátíte ke starému jídelníčku?

Jím už normálně – tedy všechny povolené potraviny. Z mléčných variant jim ty odtučněné. Kromě vepřového jím všechny druhy masa. A samozřejmě si dávám hooodně zeleniny. Zvykla jsem si na menší porce pětkrát denně a zatím mě to vyhovuje.

Objednám si určitě pár mých oblíbených jídel jako jsou nugetky a sušenky. Když nebudu mít čas na přípravu normálních jídel, budu mít aspoň něco po ruce.

A když náhodou přiberu, půjdu do diety znova, neboť VERO keto je zatím opravdu nejpříjemnější hubnutí, které jsem vyzkoušela!

>> Přečtěte si, jak to celé před pár týdny začalo. <<

Pro ty, kteří se do hubnutí pustí s VERO, má Asterka DÁREK: 10% slevu 

  1. Nejdříve si otevřete VERO kalkulačku a zjistěte, který dietní plán je vhodný právě pro vás.
  2. V nákupním košíku do políčka „Dárky a slevy“ zadejte tento kód:

HUBNU-S-ASTERKOU