Bořek Slezáček zhubl s VERO diet

Krásné pondělní ráno!

Jistě jste zaregistrovali, že s námi začal na doporučení hubnout Bořek Slezáček. Stal se tak dalším, který vložil důvěru do našeho know-how a chutných VERO jídel. Známý moderátor a herec s námi začal hubnout ve druhé polovině února.

My jsme se rozhodli, že jeho hubnutí pro vás budeme detailně sledovat a s Bořkem jsme se domluvili, že se s námi podělí o své zážitky z hubnutí. Ale to by to nebyl Bořek, aby nás všechny nepřekvapil! Vzal svou proměnu pevně do svých rukou a místo plánovaných 9 týdnů VERO diety zhubnul za neuvěřitelných 6 týdnů. Pravidelné cvičení dokáže VERO dietu neuvěřitelně zrychlit! A proto přicházíme s jediným rozhovorem, kde Bořek popisuje svoje začátky i fantastický finiš, o kterém se můžete přesvědčit na fotkách.

Bořek Slezáček zhubl s VERO diet

Výsledky Bořkova snažení můžete vidět na jeho sociálních sítích:

Facebook Bořka Slezáčka

Kdo je Bořek?

Obvykle velmi časově vytížený herec, moderátor, zpěvák, který nemá mnoho volného času. Převážnou část pracovního života se pohybuje v šoubyznysu, i když je původně inženýr ekonomie. Pracoval jistou dobu i v korporátním prostředí, ale jak vtipně sám říká: “Myslím, že všechny zúčastněné strany brzy pochopily, že to není to pravé :-) ”.

Bořek běžně bývá často na cestách, přejíždí mezi natáčením, představeními a vystoupeními a ví, že benzínková strava je cesta do pekel. Navíc se chystá na natáčení nového projektu, kde Bořkova postava bude trávit většinu času v trenýrkách na pláži. To je nevyhnutná situace, kdy si člověk řekne, že potřebuje zhubnout - rychle, efektivně a bez trápení. Jak říká: "Točit s vědomím, že nejsem ve formě je dost nekomfortní".

Bořku, proč jsi se rozhodl jít do keto hubnutí?

Různé "keto" diety už delší čas sleduji v médiích a na sociálních sítích a přišly mi jako zvládnutelné i na cestách. Každopádně jsem hledal něco, co bude pohodlné, nenáročné. Rozmíchat obsah sáčku v shakeru je geniální řešení. Pokud ještě navíc to, co v tom shakeru rozmíchám, i chutná, je to vlastně skoro výhra na plné čáře. :-)

Takže jsi začal hubnout. Jak to šlo? Co bylo nejtěžší - odhodlat se, a nebo první dva tři dny? Objevily se nějaké náročnější momenty?

Já nemám problém se rozhodnout a ani nemám problém vydržet. Nicméně první tři dny pro mne byly dost náročné. Jsem bohužel normálně zvyklý dobíjet energii spoustou sladkého. Dokážu sníst i velké balení zmrzliny na posezení. Když jsem se pustil do hubnutí s VERO, cítil jsem, že mi tento cukr chybí.

Bývám protivný i tak, a ty první tři dny jsem si trošku sáhl na dno. Ale nic není zadarmo, že.

Snažil jsem se zvládnout to tím, že jsem se soustředil na něco jiného. S divadlem trávím čas na cestách, takže jsem hodně četl (obecně dost čtu). A taky mám rozepsanou knihu pro děti, dokončuji divadelní komedii a začal jsem s pokusem o větší útvar, příběh mého dědy, ruského carského důstojníka a jeho životní anabáze a věčného útěku po revoluci v Rusku.

Zvládl jsem to :-)

Co kolegové v divadle, čeho si všimli jako prvního?

No v divadle si první dny všímali, že jsem úplně unavený. Ale pak si samozřejmě začali všímat výsledků. Někteří říkali, ať to nepřeháním.

Jak jsi se cítil po prvních dvou týdnech? Pozoroval si na sobě změny? Máš dost energie?

Tak změny jsem pozoroval už po dvou týdnech. Těch si nešlo nevšimnout. Během těch dvou týdnů jsem si získal rutinní návyky v dietě a hubl jsem značně a velmi rychle. I když tedy původní plán byl si i k tomu zaběhat, ale energie samozřejmě mám méně, to je logické. Takže normální pracovní aktivity stačí. Sportovat více začnu v další fázi, kde už budu moct jíst i více sacharidů. Ale přišla na mne v průběhu i viróza a nasadil jsem vývar a ovoce a na dietu to vliv nemělo. V ketóze jsem zůstal. To je dobrá zpráva pro všechny, kdo o ní uvažují. Není to mučírna. Chce to disciplínu, ale dá se to zvládnout i v náročném pracovním rytmu.

Baví tě hubnutí s VERO?

Těšil jsem se na hubnutí a zhubnutí, protože ty výkyvy hmotnosti nahoru a dolu už mě nebavily. Nebavilo mě ani dívat se ráno do zrcadla na unavený a oteklý obličej a vanu místo břicha.

Každopádně hubnutí šlo tak dobře, a nakonec i snadno, že nakonec nebylo potřeba dodržet celých 9 týdnů. Trochu jsem to zkrátil na šest. Čtyři týdny první fáze a pak už druhou a třetí po týdnu.

Za VERO diet musím dodat, že Bořek byl velmi vzorný klient, který se držel dietního plánu a nastavení jídelníčku při zvýšené fyzické aktivitě s námi konzultoval. Rychlost jeho hubnutí nás i přesto zaskočila :-) Jsme rádi, že jsme se s Bořkem seznámili a pomohli mu k jeho cíli. Bořek je velmi chytrý a charizmatický člověk, což je s jeho novým, vypracovaným tělem přímo nebezpečná kombinace!  

Mějte se krásně a těšte se na další vydání BLOGu na téma: Slavní hubnou s VERO! Je to zatím tajné, ale brzy se dozvíte, která další známá osobnost se přidala ke spokojeným klientům VERO!

Za VERO diet,

Ája a Aleš