Zhubli jste s námi? My vás za to odměníme!

Jako každé jaro i to letošní jsem se rozhodla ulehčit našim skříním. Dříve jsem si vždycky nechávala to větší oblečení na „co kdybych zase ztloustla“ období. To samé platilo i pro skříň Aleše. Letos jsem ale mohla uplatnit pravidlo „Co jsi víc než rok nevzal na sebe, to nepotřebuješ...“ a skříně provětrala pořádně. Výsledek provětrání Alešovy skříně vidíte na obrázku :-)

Redukce šatníku po VERO dietě

Je to už skoro rok a půl, co jsme s Alešem díky VERO zhubli. Naše životospráva se sice změnila, jíme více zeleniny a přidali jsme na bílkovinách na úkor sacharidů, ale nijak zvlášť se neomezujeme. Čas od času si dáme smažený sýr, pizzu i lahvinku vína. Na naší váze a postavě to ale znát není. Proč? Protože VERO programy jsou nastavené tak, abyste zhubli pouze tuk a svaly zůstaly. Ty se potom o občasné prohřešky postarají a energii v nich přijatou spálí. Proto se nemusíte bát jojo efektu.

Zafunguje jednak množství svalů, které Vám po dietě zůstane, ale také tzv. fyziologická paměť těla. Tato teorie říká, že pokud zhubnete a svou váhu si půl roku udržíte, vaše tělo ji pak přijme za svou a bude se snažit si ji udržet různými mechanismy. Samozřejmě to bez zdravého přístupu k životu dlouhodobě samo nezvládne, ale pomůže to při občasných nájezdech v „all you can eat“, mekáči, running sushi či služebního pobytu, kde se musíte stravovat podle jídelníčku restaurace.

Proto při hubnutí hlavu vzhůru! Dietní opatření nejsou napořád. Toto je opravdu naposledy, kdy hubnete větší množství tuků. Na konci VERO Brožury, kterou dostanete spolu s dietním programem VERO, je popsáno, jak docílit stabilní hmotnosti po skončení diety bez nutnosti jakýchkoli radikálních řešení.

Máte už dietní program za sebou a byli jste s námi spokojeni? Chcete VERO doporučit dále? Pro ty z vás, kteří ano, máme nabídku:

Za každě shozené kilo - dvě VERO jídla pro Vás!

A co pro to musíte udělat?

Pošlete nám svou fotku z období před začátkem hubnutí a pro porovnání fotku, jak vypadáte nyní - po skončení VERO diety. K tomu napište krátce Váš příběh – proč jste hubli, jak dlouho a kolik jste zhubli, jak se Vám to líbilo a klidně ještě něco dalšího. Zašlete nám vaše fotky spolu s příběhem na e-mail info@vero.cz. Pokud Váš příběh vybereme, kontaktujeme Vás a Vy si z naší nabídky vyberete svoji odměnu :-)

Ty nejlepší proměny s příběhy odměníme a uveřejníme zde na našem webu. Nebojte se, chráníme identitu všech našich klientů, proto na všech fotkách vždy rozmažeme obličeje. I Vy svým příběhem můžete pomoci ostatním, kteří stále váhají, jestli se přidat k rodině VERO.

Vám všem, kteří nás již nyní doporučujete svým kolegům a známým moc děkujeme, moc si toho vážíme!

Příjemné hubnutí a novému šatníku zdar!

Alena