SOUTĚŽ o kupu Polomáčenek v hodnotě 1500 Kč !!!

Ahoj naše VERO rodino!

poslední dobou s Ájou sledujeme v naší FB poradně, že jste si zamilovali VERO Polomáčené čokosušenky - což se vám ani trochu nedivíme... A tak jsme si řekli, že pro vás uspořádáme soutěž o 30ks Polomáčenek!

Jelikož hubnutí je mimo jiné i o změně životního stylu, tak vás chceme trochu namotivovat ke SPORTU!

Soutěž VERO diet o 30 Polomáčených čokosušenek

A co byste měli pro sladkou odměnu udělat?

  1. Být naším zákazníkem a kdykoliv v minulosti nebo až do ukončení této soutěže si zakoupit libovolnou 1. fázi VERO diety nebo kompletní dietní plán 
  2. Zveřejnit svoji sportovní výzvu jako komentář pod ==> tímto příspěvkem <== 
  3. Nejpozději do 30-dní od dnešního dne ke své výzvě přidat také výsledek snažení

V něděli 23.8. vylosujeme mezi všemi účastníky jednoho šťastlivce, který od nás získá jako dárek 30ks Polomáčených sušenek včetně dopravy zdarma !!!

No, a abyste si nemysleli, že tady kážeme vodu a sami pijeme víno - i když občas si ho rádi dáme ;-) Tak zde je Alešova motivace i s výsledkem...

Jak někteří z vás víte, tak se snažím pravidelně běhat. V poslední době jsem ale zjistil, že pořád jen běhám a nikam se vlastně neposouvám. Proto jsem se rozhodl sám sebe trochu vyzvat na souboj a předevčírem jsem si dal jasný cíl. Uběhnout min. 12 km, ale k tomu si udržet stávající tempo.

Výsledkem bylo 12,4km, což je o 2km více než jsem měl dřívější maximum, a jako bonus jsem si zlepšil čas na 10km o fantastických 55sec.!

Jak můžete vidět na fotce pořízené pár minut po návratu domů, tak vyřízená byla i naše Jessie, která mi vždy dělá parťáka ;-)

Soutěž VERO diet o 30 Polomáčených čokosušenek

A co je výzvou pro vás? Běhání, jízda na kole, nebo pravidelné pilates 3x týdně? Ať je to, co je to, sem s tím a jdeme do toho!!! Nejlepší čas začít je právě dnes! 

Moc se těšíme na vaše příspěvky a mějte se krásně, 

Aleš a Alena