Houbová smaženice

Ingredience:

- VERO houbová omeleta

- 150g hlívy ústřičné

- 150g žampionů

- 30g jarní cibulky

- 2 lžíce olivového oleje

- petrželka

- kmín

- sůl

- zelený pepř (mletý)

Doba přípravy:

20 minut

Postup:

Do lehce předehřátého hrnce nalijeme olivový olej a přidáme nadrobno nasekanou jarní cibulku, kterou zlehka osmahneme. Houby omyjeme (nesušíme) a nakrájíme na kostičky (1cm). Takto připravené houby přidáme k jarní cibulce a zlehka zasypeme kmínem. Společně necháme podusit přibližně 10 minut. Z hub se vypaří voda a zmenší se na objemu asi na polovinu. Na konci dušení houby opepříme a zlehka osolíme (nezapomeňte, že VERO houbová omeleta je solená, tak abyste to nepřesolili)

VERO houbová omeleta - smaženiceVERO houbová omeleta - smaženice

V misce si vyšleháme VERO houbovou omeletu se 100-120 ml studené vody. Takto připravenou směs zamícháme podušených hub a za občasného míchání necháme zhoustnout. Na konci přidáme nasekanou petrželku.

Podávat můžete s lehkým zeleninovým salátem, ale i samotné, protože ve smaženici je již dostatek hub, takže hlady trpět nebude.

VERO houbová omeleta - smaženice

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení