Malý krok pro člověka, velká změna pro přírodu | VERO diet

Jestli patříte mezi naše stálé zákazníky, tak jste si možná všimli, že už Vám VERO dieta nepřišla v zelené krabici zabalené do folie, ale v neutrální hnědé zalepené pouze přírodní papírovou izolepou. Proč tomu tak je?

Rozhodli jsme se pro změnu!

Při balení každé objednávky nám bylo líto používat tolik zbytečných plastů, které každý po rozbalení hned zahodí, protože se nedají jinak využít.

VERO diet recykluje!

Proto jsme již delší dobu používali alespoň rozložitelné vzduchové výplně. Námi používané výplně jsou certifikovány jako úplně biologicky rozložitelné v průběhu 12-24 měsíců. Během tohoto procesu vytváří biomasu, která se zpětně recykluje do přírody.

Ale pořád nám to přišlo málo, tak jsme přemýšleli, jak se plastu zbavit úplně. A protože všechno jde, když se chce, tak jsme slabší zelené krabice vyměnili za pevnější hnědé, které nepotřebují být dále zabalené do plastové folie. Plastovou izolepu jsme nahradili papírovou s lepidlem z přírodního kaučuku, takže pokud pro krabici nenajdete další použití, můžete ji i s touto izolepou hodit do modrého kontejneru na papír.

Doufáme, že Vám udělá radost, že svým nákupem u VERO podpoříte ekologické balení výrobků. V době rostoucího nakupování v e-shopech bychom se všichni měli zamyslet nad smysluplným využíváním plastů při balení a přepravě. Pokud tento návrh při hodnocení e-shopu napíše jeden zákazník, pravděpodobně se nic nezmění. Pokud se nás ale ozvou stovky, k pozitivní změně nejspíš dojde i u dalších e-shopů.

Děkujeme z Vaši přízeň,

Alena a Aleš