Co vše obsahuje balíček s VERO dietou? --- video uvnitř článku

Přeji vám krásný jarní den!

Dnes bych vám ráda představila naší VERO dietu. Konkrétně popíšu to, co všechno může obsahovat balíček s VERO dietou. Pokud neradi čtete, připravili jsme si pro vás video, kde jsem se snažila vše shrnout. Snad se vám bude líbit :-)

VERO dieta vám bude doručena buď kurýrem (PPL, DPD), do výdejního místa Zásilkovny nebo prostřednictvím České pošty, záleží na typu dopravy, který si vyberete při objednání. 

Součástí balíčku jsou dva důležité dokumenty. V brožuře jsme se snažili shrnout to nejdůležitější, co potřebujete vědět k VERO dietě. Je zde popis fází a seznam potravin, které během diety smíte a nesmíte jíst, recepty z VERO jídel i tipy na normální jídla, často kladené otázky i návod na udržení hmotnosti po skončení diety. Druhým dokumentem je jídelníček dle vašeho dietního plánu.  Tam je uvedena také délka jednotlivých fází.

Součástí každého balíčku s VERO kompletním dietním plánem nebo 1. či 2. fází je také VERO shaker.

Balíček může obsahovat tyto produkty:

  1. Instantní jídla balená po jednotlivých porcích, která lze mezi sebou libovolně zaměňovat. Není tedy třeba dodržovat schéma v jídelníčku – sladké jídlo, slané jídlo, sladké, slané...ale můžete si svůj den poskládat podle své chuti.
  2. Ovesné kaše a proteinové müsli jsou balené v balíčku zvlášť, protože jsou vhodné až od třetí fáze kvůli vyššímu obsahu sacharidů.
  3. Toasty – jedno jídlo jsou celé tři tousty, ale pokud si je uděláte s pomazánkou (recept najdete v brožuře), tak jedna porce je 1,5 toustu.
  4. Proteinový celozrnný chléb – jedna porce je jeden plátek, opět doporučuji s pomazánkou.
  5. Těstoviny – balení obsahuje 5 porcí, doporučuji se špenátem, nebo připravit a lá Carbonara.
  6. Proteinové tyčinky – obsahují více sacharidů, jsou vhodné při náročnějších sportovních výkonech od první fáze. Pokud nesportujete, doporučuji je až od třetí fáze.
  7. Polomáčené čokosušenky – skvělá alternativa proteinových tyčinek, obsahují polovinu sacharidů, takže jsou vhodné od první fáze (maximálně však jedna denně) a navíc opravdu skvěle chutnají.
  8. Krekry – slané mlsání, které nahradí jedno jídlo, ideální svačina ke sledování televize, nebo do práce k počítači. Velmi dobře balené, takže se ani na dně kabelky nerozmačkají.
  9. Francouzské klobásky – stačí ohřát ve vodě, nebo na pánvi, přidat vařené zelené fazolky a super večeře je na stole.
  10. Kuřecí hamburger – doporučuji ohřát na pánvi a podávat s fazolkami, ale lze ho podávat i se salátem.
  11. Čekankový sirup – můžete si objednat jako doplňkové zboží, neobsahuje téměž žádné sacharidy, ale zato hodně vlákniny. Vhodný už od první fáze, ideální místo medu na VERO palačinky, pokud si je rádi přisladíte.
  12. Lískooříšková BioNuta – je také vyrobena z kořene čekanky, navíc obsahuje pořádnou porci ořechů. Milujete-li Nutellu, je toto ideální a chuťově výborná alternativa. Vhodná také od první fáze.

Tento seznam produktů je jen ukázkový, obsah svého VERO balíčku si u nás můžete poskládat sami - jak na to?

A má rada na závěr? Vyndejte si všechna jídla z krabice a připravte si balíček jídel na každý den. Každé ráno vám to ušetří čas a přemýšlení, co budete ten den jíst. V jídelníčku si zjistěte, jestli máte mít 4 nebo 5 VERO jídel, použijte gumičky, kterými oddělujeme jídla a připravte si menu dopředu. Můžete zohlednit i jídelníček na cesty – přidáte více nápojů, polévek, krekrů. Na víkend si můžete přidat omelety, kuřecí nugety a muffiny, bude-li mít možnost a více času se rozmazlovat.

Přeji vám radostné hubnutí a pokud by vám scházela inspirace k přípravě našich jídel, přidejte se do uzavřené facebookové skupiny VERO keto dieta - poradna, inspirace a recepty, kde najdete vyzkoušené recepty od našich klientů.

Mějte se krásně,

Alena