Soutěžíme s VERO Keto o zkušební balíčky

Soutěžíme na facebooku VERO Keto! A co můžete vyhrát? Dva VERO Zkušební balíčky! Protože jsme hraví a zvědaví, tak se chceme dozvědět, jestli byste při hubnutí dali přednost pouze pití nápojů, nebo i trošce toho vaření. Každý klient to má trochu jinak, ale nás zajímá, jak to máte právě Vy?

Soutěžíme s VERO Keto

Nevíte, co si máte pod pojmem „troška vaření“ představit? Je to snadné – jako základ použijete některé z VERO bílkovinových jídel - například VERO kuřecí nugety, ke kterému přidáte povolenou zeleninu a můžete vykouzlit takovéto chutné cuketové bramboráky. Nemáte fantazii na vymýšlení receptů? To nevadí, stačí se podívat do sekce recepty, nebo na náš facebook, kam kreativní klienti vkládají pro inspiraci své výtvory. A kolik času vám vaření s VERO zabere? To záleží na tom, za jak dlouho dokážete nastrouhat cuketu, smíchat jí třeba s VERO kuřecími nugetami a udělat placičky. Tipuji maximálně 5 minut. Opečeno na pánvi máte za dalších 5 minut, takže jíte během chviličky. Žádné složité vaření. Naše jídla zvládne připravit i úplný kuchařský začátečník.  

Ale protože život některých z nás je boj o každou volnou chvilku, nabízíme i možnost rychlého umíchání teplého nápoje, nebo dezertu a konzumaci do minuty. Někdy prostě potřebujeme trávit čas jinde, než v kuchyni.

Vyhrát můžete dva zkušební balíčky dle svého přání. První se jmenuje Shake & COOK a druhý Shake & GO. Jak vyplývá z jejich názvu, s produkty v prvním balíčku si můžete pohrát v kuchyni a vykouzlit z nich placičky, muffiny, polévky a mnoho dalšího. Druhý balíček obsahuje instantní nápoje, dezert a polévku, na kterých si také pochutnáte, ale připravíte je během minutky.

A to je na VERO dietě to důležité. Přizpůsobí se vašemu životnímu stylu, takže se vy nemusíte přizpůsobovat dietě. A protože chceme náš sortiment rozšiřovat tím správným směrem, je pro nás váš názor velmi důležitý.

Přeji hodně štěstí v soutěži a těším se na vaše odpovědi!

Mějte se krásně a ať vás hubnutí baví,

Alena