Ohlédnutí za rokem 2019

A je to tady. Konec roku přímo vybízí k ohlédnutí za tím, co všechno jsme prožili. My ve VERO jsme zažili rok plný zvratů. Po téměř roční přípravě jsme 1. února 2019 spustili e-shop www.vero.cz a s napětím čekali na první klienty.

VERO diet - keto dieta

S první objednávkou, která nebyla na doporučení mezi známými, jsme bouchli šampaňské. Pak pomalu přibývaly další a my se od vás dozvídali, jak vám VERO jídla chutnají, která jídla se dají netradičně upravit a také, jak vám VERO dieta pomohla změnit život. A to byla pro nás tolik důležitá motivace! Během několika týdnů se najednou s objednávkami roztrhnul pytel, takže jsme museli trochu zbrzdit už tak minimální reklamu, abychom měli dost jídel pro všechny, kteří jste s námi zrovna hubli. V té době jsme s Alešem expedovali objednávky do dvou do rána, po pár hodinách spánku budili děti do školky a hurá do práce. To pro nás byla cenná zkušenost.

Protože už nebylo v našich silách odpovídat na otázky klientů individuálně, tak jsme 21. února založili soukromou facebookovou skupinu VERO diet – poradna, inspirace a recepty. Zde se během chvíle vytvořila komunita lidí, která se podporuje, motivuje a sdílí své super tipy na recepty i dosažené výsledky. My za VERO odpovídáme na vaše dotazy, ale tím pozitivním prvkem jste právě vy! Děkujeme za každý komentář, zpětnou vazbu i nápad na blog. Právě díky této skupině jsme s vámi stále v přímém kontaktu, což je pro nás velmi důležité. K dnešnímu dni má naše skupina 466 členů, což je naprosto fantastické!

Z některých klientů se stali kamarádi a ti, které naše hubnutí nadchlo nejvíc, s námi začali spolupracovat a my jsme za jejich nadšení vděční. Proto bychom s Alešem chtěli jmenovitě poděkovat Markétě, Zdeňce a Broně, které si VERO dietou prošly a staly se součástí týmu VERO diet.

VERO diet - keto dieta

Léto se přehouplo v podzim a my začali řešit změnu webu. To, co se nám na začátku zdálo dobré, jsme postupem času začali vnímat jako nepřehledné, složité a graficky prostě nemožné :-) Již nyní se na nový web můžete podívat a napsat nám, jak se vám líbí. My jsme z něj nadšení, ačkoli ještě není úplně hotový. Ale kdo ví, jak se nám bude líbit za rok…

A co máme v plánu do nového roku?

Určitě několik nových produktů, které naše mlsné jazýčky schválily, a také více videoblogů. Rádi bychom shrnuli, jak jíst po dietě, a také natočili několik nových receptů.

A na závěr to nejdůležitější:

Děkujeme. Děkujeme za vaši podporu. Za krásnou zpětnou vazbu. Za to, že nás doporučujete svým blízkým a kamarádům. Za milá slova po telefonu i v e-mailech. Děkujeme, že upřednostňujete individuálně nastavený dietní plán oproti těm univerzálním. Toho jsme se báli nejvíc.

Za náš malý tým VERO vám přeji krásné vánoční svátky plné pohody, odpočinku a radosti! Do nového roku přejeme hlavně zdraví, protože to ostatní pak přijde samo.

Mějte se fajn,

Alena a Aleš

 

PS: A nebojte se trochu si zahřešit cukrovím, salátem nebo řízečky. Vánoce jsou jednou za rok, a pokud to nebudete přehánět s množstvím, na konci února po nějakém kile navíc nebudou ani stopy :-)