Novoroční předsevzetí? S VERO kila dolů letí!

Užili jste si Vánoce, hodovali s rodinou a popíjeli s přáteli? Všichni se asi shodneme, že v tomto období se málokdo hlídá, a tak jsme často na začátku roku o nějaké to kilo a pár centimetrů v pase bohatší. A to i ti, kteří se průběhu roku hlídají a vědí, jak správně a vyváženě jíst. Pro příklad nemusím chodit moc daleko :-)

VERO diet - keto dieta

Ať už se nechcete smířit s několika málo kily navíc, nebo jste se rozhodli vyhlásit válku rovnou výrazné nadváze, my ve VERO jsme v tom s vámi! Chcete vědět, za jak dlouho dosáhnete své vysněné postavy díky dietnímu plánu na míru? Zadejte své údaje do kalkulačky a zajistěte si tak správně nastavené hubnutí. Díky tomu budete s VERO hubnout pouze uložený tuk a nikoli svalovou hmotu.

A aby se vám s námi dobře hublo, zeštíhlili jsme i ceny našich jídel, a to na:

39 Kč za porci

při koupi kompletního dietního plánu!

 

Jak se s VERO hubne?

Díky omezení sacharidů ve stravě se tělo dostane do ketózy, při které využívá jako zdroj energie své uložené tuky. Pokud je dieta správně nastavená, nedochází k úbytků svalů a tím pádem po zhubnutí ani k jojo-efektu. Proto je tak důležité nejprve navštívit on-line kalkulačku a spočítat si svůj:

dietní plán na míru

V objednávce spolu s VERO jídly dostanete tištěnou brožuru, ve které jsou uvedeny všechny nezbytné informace, tipy a recepty – pokud nechcete hubnout pouze s koktejly. Během hubnutí vám budou také chodit newslettery, které vás budou dietou provázet, radit s nákupy vhodných potravin, nebo upozorňovat na nejčastější omyly.

A protože je důležité v tom nikdy nebýt sám, můžete se přihlásit do soukromé VERO poradny na facebooku. Zde se můžete otevřeně ptát poradců, diskutovat a povzbuzovat se s ostatními, kteří také hubnou. Žádná otázka zde není tabu, ale pokud přeci jen máte na srdci něco, co chcete řešit soukromě, naši poradci jsou k dispozici na telefonu +420 777 896 974 (Po–Pá 8–16:30), e-mailu: info@vero.cz, WhatsAppu nebo Messengeru.

Jsou VERO jídla chutná?

Také jste slyšeli vyprávění o sice účinné, ale zato opravdu nedobré keto dietě, do které se musíte přemlouvat? My také, ale to není náš případ. Naše jídla obsahují různé druhy kvalitních bílkovin a navíc také dobře chutnají, o čemž se můžete dočíst v recenzích na facebooku, nebo se přímo zeptejte našich zákazníků ve VERO poradně. Díky bohaté nabídce se Vám také nestane, že byste jedli pořád dokola stejnou polévku, nebo pili stejný koktejl několik týdnů. Jídla jsou velmi snadná na přípravu a hotová během pár minut. Vše záleží na Vaší kreativitě a mlsném jazyku. Ale co Vám o tom budu psát, podívejte se na naši nabídku zde.

A co doprava?

Při nákupu nad 1500,- Kč je doprava zdarma. Můžete využít služby PPL, DPD, České pošty, nebo Zásilkovny. Objednávky se snažíme odesílat do druhého dne po přijetí platby, takže můžete začít opravdu brzy! A navíc pokud zaplatíte svou objednávku nad 1500,- Kč převodem, získáte od nás dárek v hodnotě 59 Kč – oblíbenou Polomáčenou čokosušenku!

Co víc dodat? Snad jen to, že zhubnutí s VERO mě i manželovi změnilo život a pohled na jídlo, dodalo sebevědomí a dobrý pocit. Přesně o toto se snažíme i u našich klientů – poskytnout správný dietní plán jako odrazový můstek, podporu v průběhu hubnutí a dostatek informací pro vyvážené stravování po dietě.

Přejeme vám krásný start do nového roku a ať je úspěšnější, než ten minulý!

Alena & Aleš