Nikdy není pozdě začít... | VERO diet

Nakoupit za akční cenu 34,90 Kč

můžete ještě:

mailtimers.com

 

Zase tu máme pondělí, a tentokrát pořádně rozpálené, stejně jako celý víkend. Kde jste ho strávili? Na koupališti, u moře, v kempu, nebo jste se nechtěli moc ukazovat v plavkách a radši zůstali doma?

Člověk by se měl mít rád takový, jaký je a neřešit, co si o něm myslí okolí. Pokud ale i vy sami cítíte, že byste potřebovali být o pár velikostí štíhlejší, nejlepší čas začít je právě teď!

VERO diet - keto dieta jídla 34,90 Kč

A proč?

1. Levná lokální zelenina

  • v obchodech, na trzích i na vlastních zahradách teď najdete spoustu zeleniny, kterou můžete jíst během VERO diety – okurky, cukety, saláty, ředkvičky, fazolky. Na dozdobení sladkých jídel se výborně hodí kanadské borůvky (vím, nejedná se o zeleninu), na osvěžení zase vodní meloun :-)

2. Lehká jídla

  • naše těla reagují na horké počasí potřebou lehkých jídel, která nás úplně neodrovnají. Přesně taková jídla nabízí i VERO dieta. Pojďme toho využít a nastartovat spalování!

3. Rychlé vaření

  • kdo by se chtěl trápit v kuchyni nad hrnci a pánvičkami půl dne, když můžete mít VERO jídla připravená za pár minut? Nápoje stačí zamíchat, polévky ohřát a omelety i těstoviny máte za 10 min také na stole!

4. Zmrzlá VERO jídla

  • máte rádi nanuky a nechcete se jich vzdát? Nevadí – vyberte si z VERO nápojů, dezertů a můžete si z nich připravit vlastní nanuky s různými příchutěmi – lesní ovoce, pomeranč, vanilka, čokoláda, lískový oříšek a další :-)

5. Grilovačky

  • grily hoří snad v každé zahradě, a vy se bojíte, že budete muset pozvánky odmítat? Není důvod – stačí si dát na gril kuřecí, rybu, nebo hermelín a hubnout v ketóze budete dál. Jako přílohu zeleninu, nebo grilovanou cuketu a není problém. Jen s alkoholem se ketóza moc nekamarádí.

6. Výsledky ukážete ještě během léta

  • bojíte se, že nevydržíte hubnout déle než týden? A co když první výsledky uvidíte již po 10 dnech? Komplimenty okolí na sebe nenechají dlouho čekat, protože hubnutí pomocí keto diety dokáže být velmi rychlé. Máte-li dietu nastavenou správně, tak hubnete uložené tuky a ty dokážou mizet rychlostí desítek až jednotek stovek gramů denně! Navíc naše jídla jsou oproti jiným proteinovým dietám velmi chutná, jak potvrzují naši zákazníci. Nevěříte? Zeptejte se přímo jich v naší uzavřené FB skupině: VERO diet - poradna, inspirace a recepty.

Navrhnout dietní plán na míru

7. Úžasná cena VERO jídel

  • a to nejlepší nakonec! Tento týden nabízíme jedinečnou slevu až 40% na VERO jídla! Jedno jídlo tak můžete pořídit již od 34,90 Kč (tato cena platí při zakoupení kompletního dietního plánu). Jste zvědaví, kolik by vás stálo zhubnout 10 kilo? A jak dlouho to bude trvat? Podívejte se zde (odkaz na kalkulačku) a neváhejte, stojí to za to!

 

Užijte si krásný slunečný den,

Alena

Tato akce platí do 30.8.2020 nebo do vyprodání zásob.