Nekupujte zajíce v pytli

Nekupujte zajíce v pytli, objednejte si

ZKUŠEBNÍ BALÍČEK

Asi každý člověk si ve svém životě někdy řekl, že by potřeboval zhubnout. Začíná to většinou rozhodnutím pravidelně cvičit a zdravě jíst. Ale protože málokdo ví, jak si správně nastavit jídelníček a který trénink je pro něj nejefektivnější a kolik to celé zabere času, tak celé úsilí končí poměrně brzy a bez viditelných výsledků.

VERO nápoj z lesního ovoce

Při hubnutí záleží z 80% na správném jídelníčku a zbylých 20% úspěchu tvoří pohyb. Pokud chcete vidět výsledky svého snažení rychle a hubnout pouze tuk, nikoli svaly, je keto dieta tou nejvhodnější volbou. Při správném nastavení jídelníčku každému na míru zaručí rychlé úbytky výhradně tuku, což je přesně to, co potřebujete.

VERO cappuccino

Jestli jste se pro keto dietu už rozhodli a chcete začít, ale nemáte představu, jak taková jídla mohou chutnat, doporučuji vyzkoušet pár produktů, abyste věděli, co vás čeká. Mdlá jídla a nudné drinky můžete jíst a pít při silné vůli dva týdny, ale pak i nejlepší vytrvalci končí. Být v pohodě a spokojený se velmi odráží na výsledcích hubnutí. Pokud vám jídla nebudou chutnat, budete je jíst s odporem, nebo se budou příliš často opakovat, samotné hubnutí už pro vás nebude radost a psychika s dobrými výsledky rychle zatočí. Přiznejme si, jak dlouho vydržíme jíst něco, co nám nechutná?

Právě z tohoto důvodu vám nabízíme Zkušební balíčky, díky kterým máte možnost ochutnat jídla, která vás mohou s chutí a lehkostí dovést k vaší vysněné postavě. A protože je leden – neoficiální měsíc  hubnutí – jsou na našem facebooku právě teď za super cenu. 

Chuť jídel byla pro nás kamenem úrazu, když jsme vybírali dodavatele našich produktů, protože Aleš je velký mlsoun a jen tak něco nesní. Ale popravdě některá jídla se ani po úpravě prostě jíst nedala. A pak jsme konečně oslovili správné výrobce z Francie, z jejichž jídel a pestré nabídky jsme naprosto nadšení! Všechna jejich jídla dobře známe, jedli jsme je, zhubli jsme s nimi, máme je rádi a doporučujeme je i svým nehubnoucím přátelům jednak k doplnění bílkovin, ale také jako snadné snídaně a lehké svačinky. A o těch vynikajících proteinových tyčinkách, které mě tak lákají, kdykoli okolo nich projdu, si napíšeme zase přístě!

Mějte se fajn a nezapomeňte, hubnutí nás baví!

Vaše Alena