Jak se ráno naladit do pohody

Věděli jste, že VERO cappuccino je jeden z našich TOP 5 produktů? Ochutnejte ho i vy, objednejte si

ZKUŠEBNÍ BALÍČEK

Dneska budu při psaní trochu sentimentální. Přemýšlela jsem, co mi při dietě s VERO asi nejvíc vyhovovalo. A byla to rána. Umíchat si cappuccino nebo horkou čokoládu, pomalu si ji ohřát a vychutnat si tu krémovou chuť, než se všichni vzbudí. Bylo to mých pět minut pro sebe. (Vlastně spíš tak tři, protože děti vždycky vycítí, že si užívám chvilku klidu a chtějí ji trávit se mnou). A potom začal klasický ranní kolotoč, o tom se ale rozepisovat nebudu, to si každý umí představit.

VERO Cappuccino

Skvělý na těchto teplých nápojích je fakt, že jsem hned ráno během 5-ti minut získala 18g bílkovin, což je důležité pro nastartování metabolismu a později pro udržení spalování. Při proteinových dietách a ve stavu ketózy je velmi důležité pravidelně tělu dodávat správné množství bílkovin, abyste zůstali v ketóze, udrželi si svaly a tělo účinně spalovalo tuky. Ideální je, pokud je vaše první a poslední jídlo dne velmi bohaté na bílkoviny.

VERO Cappuccino

Ani po skončení diety na tyto teplé nápoje nedám dopustit. Když ráno nestíhám, vypiju si nápoj v klidu v autě, nebo když nemám fantazii a čas na odpolední svačinu, tak si v práci vytáhnu sáček z šuplíku a mám po starostech. Vím, že jsem tělu dodala bílkoviny, osladila jsem si život, ale zároveň nesáhla po kalorické bombě v podobě sušenek, nebo čokolády. Miluju čokoládu.

Milujete kávu s našlehaným mlékem a rozhodně se jí nechcete vzdát? Ani nemusíte! Jednoduše přidáte šálek espressa do shakeru k Irské čokoládě, Horké čokoládě,  Amarettu nebo Cappuccinu, pořádně vymícháte a užijete si svou krémovou chvilku. Káva vás nastartuje a zároveň doplníte potřebné bílkoviny. Nemusíte řešit odměřování dávky z plechovky, prostě si připravíte sáček s vybraným nápojem do kabelky a můžete vyrazit do kavárny.

Zhubnout s VERO dietou je velmi snadné. Když máte chuť se vyřádit v kuchyni, něco si uvařit a upéct, máte z čeho vybírat. Buď se inspirujete našimi recepty, nebo vytváříte své vlastní, které inspirují ostatní. Když nestíháte, vezmete shaker a sáček a jste pryč. Není na tom nic těžkého, ani náročného. Stačí se odhodlat a jít do toho. Sama pro sebe a svůj lepší pocit.

A nezapomeňte, s námi na to nebudete nikdy sami. Máte-li otázky, napište mi na alena@vero.cz, jsem tu pro vás.

Mějte se fajn a nezapomeňte, hubnutí nás baví!

Vaše Alena