Už jen týden SLEVA 10% na první fázi!

Máme tu poslední prázdninový týden, který si všichni užijeme ve znamení tropických teplot, letních šatů a snad i nějakého toho koupání. Pro ty z vás, kteří by se rádi zbavili svých špíčků, nebo udělali něco pro své zdraví a zhubli více, přinášíme příběhy výherců naší letní soutěže o nejlepší motivaci. Výherci získali Letní balíčky a slevu 15% na první fázi. Gratulujeme!

Ovoce při VERO keto dietě? Zkuste borůvky!

A jaká je Vaše motivace? Chcete se líbit sama sobě i ve vyšším věku jako Zdeňka? Že po přechodu už zhubnout nejde? Zdeňka s námi zatím zhubla 12 kg a rozhodně má v plánu pokračovat :-) Nebo se chcete zbavit přebytečných kil po dětech a opět si užívat pohled do zrcadla jako Monika? Chcete se naučit zdravému stravování a zbavit se zdravotních obtíží jako Martina? Nebo se za sebe stydíte a už konečně jste se rozhodla, že s tím něco uděláte, jako Jaroslava? Brání nadváha Vašim koníčkům, jako Monice? Nebo by se Vám líbilo nakupovat oblečení podle svého vkusu a ne nabídky větších velikostí? Nebo by Vám štíhlé a zdravé tělo vrátilo radost ze života, jako Kateřině?

Každý máme svou jedinečnou motivaci a každá je důležitá. Ať už je to zdraví, rodina, nebo spokojenost sama se sebou. My ve VERO Vám s hubnutím rádi pomůžeme, protože víme jak na to!

Naše dieta funguje v každém věku, nebudete hladovět a zhubnete nebezpečný vnitřní tuk. Navíc si během diety osvojíte zdravé stravovací návyky a pomocí krátkých informačních e-mailů Vám vysvětlíme, kde klienti dělají ve stravování nejčastější chyby.

Ať je Váš důvod pro změnu jakýkoli, nikdy nebylo lepší začít! Už jen týden bude platit sleva 10% na první fázi - pro uplatnění slevy použijte v košíku výše uvedený slevový kód (sleva platí do 31.8.2019 nebo do vyprodání zásob, kompletní podmínky slevy naleznete zde). Do konce srpna platí také akční cena od 39 Kč za porci při koupi libovolného kompletního programu VERO!

Přeji krásný konec prázdnin a ať se vám daří, Alena

 

Zdeňka (chce zhubnout 7 kg)

Jaká je Zdeňky motivace pro tuto změnu?

Vždyť se už dobře známe! Ráda jsem s Vámi zhubla 12 kg, ale...! Ještě by to chtělo! Motivace ? - pořád stejná, chci se cítit i ve svém vyšším věku zdravě, příjemně, krásně - líbit se sama sobě, líbit se i jiným, koupit si hezké oblečení, neskrývat věčně špeky, být víc sebevědomá, nemít komplexy - je toho hooooodně ! Motivace jako hrom! A přitom být vlastně zdravá ! Moc zdravím Zdenka

 

Monika (chce zhubnout 18 kg)

Jaká je Moniky motivace pro tuto změnu?

Moje rodina, a pohled do zrcadla, vždy sem vážila kolem 50 kg a teď jak je člověk doma s dětmi, do toho nervy se starším synem, dvě těhotenství a váha po 8 letech se začala blížit k 80. Tak bych se chtěla dostat aspoň na 60kg.

 

Martina (chce zhubnout 12 kg)

Jaká je Martiny motivace pro tuto změnu?

Chtěla bych změnit své stravovací návyky. A úbytkem váhy se případně zbavit různých zdravotních potíží. Např. bolest kolenou, migrény.

 

Jaroslava (chce zhubnout 15 kg)

Jaká je Jaroslavy motivace pro tuto změnu?

V pozdějším věku se mi narodil synek, teď je mu 3,5 roku. Jelikož jsem měla dost těžké první manželství tak se tělo po rozvodu vzbouřilo a já přibrala 30 kg za 2 měsíce. Nikdo neví proč, vše je v pořádku a ať dělám co chci tak to prostě nejde dolů. A jelikož půjde Karlík do školky, nechci aby se mu děti smály, že má kulatou mámu. A já doufám, že se za sebe přestanu stydět, tělu se uleví a já budu moct vyvádět s malým tak jak si to zaslouží. On je prostě velká výzva kila sundat.

 

Monika (chce zhubnout 20 kg)

Jaká je Moniky motivace pro tuto změnu?

Chtěla bych se cítit zdravě, chtěla bych chodit po horách bez toho abych se zadýchávala do kopce. Chtěla bych se líbit svému muži a chtěla bych zase moct zajít do obchodu a vybírat si oblečení podle toho co se mi líbí a ne podle toho od čeho mají "větší" velikosti. Chtěla bych nosit zase normální oblečení a ne takové volnější jen ať mi nejde vidět obrys speku...

 

Markéta (chce zhubnout 10 kg)

Jaká je Markéty motivace pro tuto změnu?

Už jsem od vás měla několik produktu a byla jsem s nimi velice spokojená. Dokonce jsme spolu i telefonicky řešily můj problem, že hodně sportuji, dole mám už 40 kg, pak byl zasek a je třeba to u mě trochu poupravit. Potom jsem měla bohužel úraz nohy, spadla jsem z koně, do toho jsem dostala trombozu, tak jsem byla trochu vyřazena z režimu a i sportu. Nyní už se cítím zase ale dobře, fyzicky už mě noha pustí a mohu se zase do všeho na plno vrhnout a ráda bych díky vaší pomoci došla do cíle, kdy bych ráda dala dolů ještě 10 kg a byla na vysněné váze 65 kg při výšce 170 cm a začala pěkně formovat a zviditelnovat svaliky. Nyní mám okolo 75 až 77 kg. A dříve jsem byla na šílených 115 kg... Držím si palecky ???? ???? ????????????

 

Kateřina (chce zhubnout 50 kg)

Jaká je Kateřiny motivace pro tuto změnu?

Přála bych si mít více energie pro rodinu, moci s nimi na výlet, na kolo, jít se s manželem proběhnout, stačit svým dětem... Chci mít prostě zase radost ze života.

 

Anna (chce zhubnout 10 kg)

Jaká je Anny motivace pro tuto změnu?

Tuk se mi hromadí v břiše, hlavní mojí motivací je zdraví, další je vzhled a s tím souvisí i hezké oblečení, jako u každé ženy.