Bořek Slezáček hubne do nové role s VERO diet

Jsme rádi, že hubnutí s VERO diet baví stále víc našich klientů. Hubnutí nás baví i přesto, že aktuální situace v České republice je kvůli pandemii koronaviru vážná. Jsme rádi, že lidé jsou rozumní. Apelovali jsme na naše klienty, aby nepodléhali panice a laciným výzvám ziskuchtivých podnikatelů, aby se “zásobili chytře” a “objednávali, dokud je čas”. Jsme rádi, že mnozí lidé jsou stejně jako my, připraveni zvládnout současnou situaci s rozumem, nepodceňovat ji a pokud to jen trochu jde, tak její důsledky využít pozitivně.

Bořek Slezáček hubne s VERO diet

Tuto situaci bychom tedy měli využít pro sebe – s rodinou, s partnery, dětmi. Přiznejme si, že obvykle nám na to “být s rodinou” mnoho času nezbývá. O čemž se přesvědčil i jeden z našich významných zákazníků – známý moderátor a herec Bořek Slezáček. Věříme, že tato situace nám paradoxně může pomoci právě v utužování mezilidských vztahů a v tolik potřebném zastavení a zamyšlení se.

Bořek je jedním z těch, kteří vložili důvěru do našeho know-how a chuťově osvědčených VERO jídel a začal s námi v polovině února hubnout.

My jsme se rozhodli, že jeho hubnutí pro vás budeme detailně sledovat a s Bořkem jsme se domluvili, že se s námi podělí o své zážitky z hubnutí.

Pojďte se podívat, jak to celé začalo

Ti, kteří VERO diet znají, ví, že hubnutí s VERO je efektivní a díky své chuti baví stále víc lidí. Velkou výhodou je, že si jídla můžete poskládat tak, aby vyhovovaly vašemu tempu, pracovnímu vytížení, možnostem přes den vařit, tedy přizpůsobit to tomu, jak potřebujete. Bořek je obvykle velmi vytížen a rozhodně nemá prostor si několikrát denně vařit či složitě připravovat jídlo. V současné době je to i pro něj trochu neobvyklé, a času má víc, než v běžném rytmu. Posuďte sami.

Bořku, čemu se v současné době věnuješ?

Aktuálně se věnuji především divadlu. I když je pravda, že natáčení televizních seriálů, zejména pro ČT, mi zabírá čím dál více času a jsem za to rád. Moderuji vlastně zřídka, mám hudební pořad v televizi Óčko.

Zpívám s několika hudebními projekty, nejraději v programu šansonů s pianistou Václavem Tobrmanem. Hraju nyní ve čtyřech muzikálech a pěti činoherních představeních.

Nyní jsem však trošku nuceně doma, bez divadla, natáčení. Tento čas se snažím využít na maximum. Kdoví, kdy budu mít opět možnost trávit tolik času se svojí rodinou?

To je docela náročná skladba aktivit. Kolik volného času ti tedy zbývá?

Volný čas vlastně nemám, jakkoliv za dnešní situace toto tvrzení neplatí. Volný čas, který si vyšetřím se snažím věnovat rodině, ale vzhledem k tomu, že jsou to většinou noční hodiny a že stárnu, spíše jen sedím a koukám do zdi. :-)

Co ty a zdravý životní styl? Sportuješ?

Mám za sebou dost nezřízený život a dovedl jsem to až tak daleko, že dnes nepiju, nekouřím, za děvčaty nechodím a snažím se žít zdravě. Jenže to úplně nejde. Většinu času jsem v práci, nebo na cestách po republice, a tak často jím benzínkovou stravu, piju slazené limonády a dopouštím se jiných stravovacích zvěrstev.

Nicméně celoživotně sportuji. Jen posledního půl roku už jsem neměl čas vlastně ani na to.

Jaká byla tvoje motivace pustit se do hubnutí?

Důvodů je několik. Jednak jsem už míval výkyvy hmotnosti a vím, že se s tím dá něco dělat. Nebaví mě dívat se ráno do zrcadla na unavený a oteklý obličej a vanu místo břicha. Metabolizmus už v mých 53 letech není co býval.

V jednom divadelním představení musím odehrát značnou část v trenýrkách a v létě mne čeká natáčení, které se z valné části odehrává na pláži. Točit s vědomím, že nejsem ve formě je dost nekomfortní.

 

Slovo dalo slovo a Bořek se pustil do hubnutí s VERO diet.

Už brzy se dozvíte, jak to bylo dál!

Chcete vědět víc? Chcete být první, kdo bude vědět, jak si Bořek vede?

Sledujte náš blog a náš Facebook.

Za VERO diet, Ája a Aleš