Jaro se blíží - shodíme kabáty nebo přebytečná kila?

Nekupujte zajíce v pytli a ochutnejte VERO proteinová jídla ještě před tím, než se rozhodnete pro některý z našich programu na míru. Objednejte si

ZKUŠEBNÍ BALÍČEK

Únor bílý, pole sílí – ale také my často sílíme schovaní pod tlustými péřovými kabáty a svetry. Větší či menší špíčky snadno zamaskujeme a užíváme si zimního hodování, svařáku a poklidných večerů doma s pěknou knížkou nebo oblíbeným seriálem. Ven se nikomu nechce, protože je tam zima a tma a do posilovny už vůbec ne, protože je tam stále ještě přeplněno. Ale než se nadějeme, bude tu jaro a s ním slunce, péřové kabáty vyměníme za jarní bundy a teplejší kalhoty za kratší sukně.

blog_06_vse_39

Nikdy jsem tu výměnu oblečení neměla ráda, ale vloni na jaře to bylo jiné. V březnu jsem zhubla s VERO proteinovou dietou, byla jsem o 8 kilo tuku štíhlejší a moc spokojená. Hrdě jsem si koupila kalhoty na tělo o dvě velikosti menší než na podzim a celé jaro jsem zářila snad víc, než slunce.

Jestli chcete stejně krásný pocit zažít i vy, tak právě teď je ten nejlepší čas začít! Abyste mohli také zářit, až odhodíte kabát. Abyste si užili plesy v krásných šatech. Abyste na jaře mohli vyběhnout bez zbytečné tukové zátěže. Abyste se prostě cítili skvěle, ať už budete dělat cokoli.

Jestli stále váháte, podívejte se na naší online kalkulačku a spočítejte si, za jak dlouho zhubnete na svou vysněnou váhu. Budete překvapeni, jak rychle, snadno a bez hladovění se dá zhubnout. Můžete se nechat inspirovat příběhy ostatních, kterým VERO programy změnily život. Nebo můžete sledovat náš blog, facebook a instagram, kam pravidelně dáváme tipy, recepty, a novinky z oblasti keto diety, zdravé stravy po skončení hubnutí a různé jiné zajímavosti. Rádi vám poradíme a podáme pomocnou ruku, hubnutí pak půjde samo. 

Jestli se stále ještě rozmýšlíte, jestli začnete shazovat jak kabáty, tak i přebytečná kila, tak mám pro vás další důvod, proč je nejlepší čas začít právě teď! Od února totiž nabízíme všechny dietní programy za super cenu! Každé jídlo v rámci programu je nyní jenom za 39 Kč, takže den hubnutí vás stojí stejně, jako oběd v restauraci.

Jestli nepotřebujete hubnout, ale na jaře chcete ukazovat vyrýsované svaly, tak pro vás máme za akční cenu i vybrané proteinové tyčinky.

Mějte se fajn a užijte si mrazivé týdny plné odpočinku! A pokud jste se rozhodli s námi hubnout, doufám, že vás to bude bavit stejně,  jako to bavilo před časem nás! Protože to je přesně to, o co se snažíme.

Alena