Hruškovo-stracciatellový dezert (24,5g)

59 Kč –31 %
Hruškovo-stracciatellový dezert (24,5g)
59 Kč –31 % 41 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
16.12.2019

Hledáte zpestření pro vaše mlsné jazýčky? Zkuste VERO desert, kde se snoubí chuť zralé hrušky a stracciatelly z kvalitní čokolády. Pro ještě krémovější konzistenci můžete přidat 150 g Skyru. Pokud vás mlsná nedohoní hned a desert necháte vychladit v lednici, odměnou vám bude krémové potěšení, které můžete bez ostychu servírovat jakou sladkou tečku pro návštěvy. Obsahuje vysoké procento bílkovin a minimum cukru, takže mlsat můžete bez výčitek. A klidně už od první fáze.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Návod k přípravě

. 120 ml vody
. 1 minuta

Obsah sáčku vsypte do 120 ml studené vody, protřepejte v šejkru a nechte 1 minutu odstát. Připravenou směs zkonzumujte do 1 hodiny po otevření.

 

Výživové údaje

  na 100g na porci (24,5g)
Energie [KJ/kcal] 1638 / 401 401 / 98
Tuky [g] 5,8 1,4
z toho nasycené mastné kyseliny [g] 2,8 0,7
Sacharidy [g] 10,6 2,6
z toho cukry [g] 6,6 1,6
Bílkoviny [g] 73,3 18,0
Sůl [g] 0,6 0,1

Alergeny

mléko .-
lepek  
vejce  
soja .-
celer  
hořčice  
arašídy  
ořechy  
sezam  
lupin  

Složení

- mléčná bílkovina (slunečnicový lecitin (E322)), čokoláda 10% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, šelak (E904), přírodní vanilková příchuť), modifikovaný škrob (E1414), rostlinný olej (rafinovaný palmový olej, glukózový sirup, mléčný protein, oxid křemičitý (E551)), zahušťovadla (xanthan (E415) a karboxymetylcelulóza (E466), příchuť (mléko, hruška), protispékavá látka uhličitan hořečnatý (E504), sůl, sladidla (sukralóza (E955), acesulfam draselný (E950)).

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladká jídla
Alergeny - lepek: Bez lepku
Alergeny - arašídy: Bez arašídů
Alergeny - vejce: Bez vajec
Alergeny - celer: Bez celeru
Alergeny - hořčice: Bez hořčice
Alergeny - ořechy: Bez ořechů
Alergeny - lupin: Bez lupinu
Alergeny - sezam: Bez sezamu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: