Ingredience (2 porce, tj. 1 VERO jídlo a 1 "normální" jídlo):
- VERO těstoviny (1 porce)
- 100g zelených fazolek
- 1/2 kedlubny
- jarní cibulka
- granulovaný česneku
- hrst koriandru nebo jiných čerstvých bylinek
- cherry rajčata (od 2. fáze)
- olivový olej
- pálivá paprika (koření)
- chilli papričky (čerstvé nebo sušené)
- sůl
- pepř (mletý)
Doba přípravy:
25 minut
Postup:
Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a zprudka osmahneme na trošce olivového oleje, zaprášíme pálivou paprikou, přidáme chilli papričky a Šmakouna pokrájeného na kostičky. Společně restujeme cca 5 minut.
Mezitím si spaříme fazolky, které nakrájíme na menší kousky a nahrubo nastrouháme kedlubnu. Přidáme ke směsi s společně restujeme dalších 5 minut. Kdyby se vám to chytalo, stačí lehce potlít vodou. Poté stáhneme z ohně a přidáme hrst nasekaného koriandru případně jiných bylinek a máme hotovo.
1 porci VERO těstovin uvaříme dle návodu na obalu, scedíme a přidáme do připravené směsi. Nakonec můžeme dozdobit špetkou parmezánu.
TIP (od 2. fáze): od 2. fáze můžeme přidat ještě 5 kusů cherry rajčat, která si spaříme, poté rozmačkáme a vmícháme do směsi.