Chilli con carne à la VERO

Ingredience (2 porce, tj. 1 VERO jídlo a 1 "normální" jídlo):

- VERO těstoviny (1 porce)

100g Šmakoun klasik

- 100g zelených fazolek

- 1/2 kedlubny

- jarní cibulka

- granulovaný česneku

- hrst koriandru nebo jiných čerstvých bylinek

- cherry rajčata (od 2. fáze)

- olivový olej

- pálivá paprika (koření)

- chilli papričky (čerstvé nebo sušené)

- sůl

- pepř (mletý)

Doba přípravy:

25 minut

Postup:

Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a zprudka osmahneme na trošce olivového oleje, zaprášíme pálivou paprikou, přidáme chilli papričky a Šmakouna pokrájeného na kostičky. Společně restujeme cca 5 minut.

Mezitím si spaříme fazolky, které nakrájíme na menší kousky a nahrubo nastrouháme kedlubnu. Přidáme ke směsi s společně restujeme dalších 5 minut. Kdyby se vám to chytalo, stačí lehce potlít vodou. Poté stáhneme z ohně a přidáme hrst nasekaného koriandru případně jiných bylinek a máme hotovo.

Chilli con carne s proteinovými těstovinami VERO

1 porci VERO těstovin uvaříme dle návodu na obalu, scedíme a přidáme do připravené směsi. Nakonec můžeme dozdobit špetkou parmezánu.

TIP (od 2. fáze): od 2. fáze můžeme přidat ještě 5 kusů cherry rajčat, která si spaříme, poté rozmačkáme a vmícháme do směsi.