Úvodní slovo

Začátek nového roku bývá často časem různých předsevzetí, která bychom rádi splnili. Ano, ani já nejsem výjimkou. Na přelomu let 2017 / 2018  bylo mým předsevzetím zhubnout pomocí proteinové VERO diety, to se mi podařilo více než úspěšně. Letos jsem se rozhodla pro ještě větší výzvu, a to psát blog na téma zdravé stravy která mi byla vždy blízká.

Alena Protože již mnoho let sbírám informace o výživě a zajímají mě nové trendy v oblasti zdravé výživy, ráda bych se o ně podělila i s vámi. Nebudu psát pouze o keto dietě, ale budu se věnovat i životu po zhubnutí, protože udržet si zdraví a postavu po této velké změně může být pro jednoho hračka, ale pro druhého výzva. Přidám i články o fungování lidského těla, protože ty mohou objasnit třeba to, proč vám jde hubnutí pomaleji než vaší kamarádce, se kterou jste do toho šla. Abych vás nenudila samou zdravou stravou, tak můžete čekat i zajímavé tipy a recepty od mistra kuchaře Aleše, které jistě oceníte nejen během diety, ale i po jejím skončení.

Doufám, že vás mé psaní bude bavit, inspirovat, nebo alespoň poskytne námět k zamyšlení pro zlepšení kvality vašeho života. Pokud vás něco zajímá a na webu jste to nenašli, napište mi. Budu ráda za náměty na články.

Přeji všem krásný vstup do nového roku a splnění vašich přání!

 

Alena Jakoubi,

certifikovaný výživový poradce VERO diet

  

Certifikát výživového poradce