VERO těstoviny s hlívou a špenátem

Jste milovníky našich proteinových těstovin a nedáte dopustit na čerstvé bylinky? My to máme stejně, a proto jsme si pro vás připravili recept plných jarních vitamínů.

Přejeme dobrou chuť a krásné pondělí,

Alena & Aleš

 

Ingredience:

- VERO těstoviny

- 100-150 g hlívy

- 100-150 ml kokosového mléka light

- 1 menší lžička sušeného česneku (od 3. fáze možno nahradit 3 stroužky česneku)

- 1 jarní cibulka

- Olivový olej

- Špetka uzené papriky

- Půl vaničky baby špenátu

- Hrst čerstvé bazalky

- 5 g Parmezánu

- sůl

- zelený pepř (mletý)

Doba přípravy:

10 minut

Postup:

Porci VERO těstovin uvaříme dle návodu.

Na plotýnce si rozpálíme pánev, do které dáme lžíci olivového oleje a přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, kterou chvilku orestujeme a poté jí jemně zasypeme sušeným česnekem a uzenou paprikou - stáhneme oheň a necháme max. 1 minutu rozvonět. Nyní již nesmíme směs restovat, aby nám nezhořkla.

Do připravené cibulky přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou, osolíme a opepříme a necháme ji lehce pustit vodu. Poté přidáme kokosové mléko a celou směs necháme přibližně 5 minut povařit. Nakonec přidáme baby špenát a společně povaříme na mírném ohni max. 1 minutu.

Směs promícháme s uvařenými VERO těstovinami a na talíři můžeme dozdobit spětkou Parmezánu a čerstvou bazalkou.

VERO těstoviny s hlívou a špenátem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení