Proteinové tyčinky - SLEVA 34%

Kdo by je nemiloval? Na obalu se pyšní vysokým obsahem proteinů (bílkovin), které bychom podle současných trendů měli doplňovat, abychom si udrželi svaly a podpořili správnou funkci našeho těla. Navíc často skvěle chutnají, takže zdánlivě mlsáme bez výčitek. Je to ale pravda? To, co se na první pohled nikde neuvádí, je obsah sacharidů nebo sladidel, které obsahují. Tip, jak se v proteinových tyčinkách vyznat najdete v dnešním článku.

Podle obsahu sacharidů můžeme rozeznat proteinovou tyčinku, která v rozumné míře doplní sacharidy před sportem, od cukrovinky, která nás zaujme velkým nápisem „protein“, ale místo vysokého obsahu proteinu obsahuje spíš velmi mnoho sacharidů.

AKCE - proteinové tyčinky VERO

Proto vybíráte – li si v krámě nebo na benzínce proteinovou tyčinku s dobrým úmyslem udělat něco pro své zdraví, hledejte takovou, která má maximálně tolik sacharidů, kolik má bílkovin. Čím vyšší obsah bílkovin a méně sacharidů, tím samozřejmě lépe. Velkou roli hraje i cena, ale mezi nejlevnějšími tyčinkami se málokdy najdou ty kvalitní. Chcete-li si koupit kvalitní proteinové tyčinky za super cenu, můžete využít právě probíhající slevu 34% na vybrané VERO proteinové tyčinky. Konkrétně se jedná o tyto proteinové tyčinky:

Proteinové tyčinky jsou zvyklí používat hlavně sportovci, kteří potřebují doplnit energii před výkonem, ale zároveň chtějí zachovat nebo zvětšit množství jejich svalové hmoty. Já je doporučuji používat i jako svačinu při rekreačním sportu, nebo při intenzivních procházkách. Pokud nemáte z domova připravenou zdravou svačinu, jsou vždy lepší variantou než standardní sušenky.

Proteinové tyčinky mají oproti běžným sušenkám, müsli tyčinkám či jiným cukrovinkám, opravdu vysoký podíl bílkovin.

Porovnáte-li si například Zlaté Polomáčené a našich zákazníků velice oblíbené VERO Polomáčené čokosušenky, tak zjistíte, že Zlaté Polomáčené obsahují ve 100 g celkem 6,7 g bílkovin, ale také 60 g sacharidů a z toho 23 g cukrů. VERO Polomáčené čokosušenky nejsou tradiční „proteinovky“, ale chutí a strukturou se podobají spíše sušenkám. Na rozdíl od nich obsahují ve 100 g celkem 39,2 g bílkovin, pouze 17,9 g sacharidů a z toho 10,3 g cukrů.

Proteinové tyčinky by rozhodně neměly být jediným zdrojem bílkovin, ale měly by sloužit pro jejich doplnění při zvýšené fyzické zátěži, psychickém vypětí nebo jako lepší varianta běžně konzumovaných sladkostí. Pestrá a vyvážená strava Vám v našich podmínkách zaručí dostatečný příjem bílkovin, takže není třeba podléhat proteinovému šílenství.

Krásný den a dobrou chuť (svačíte-li proteinovku),

Alena