Blogerka Andrea zhubla s VERO diet

Vždy, když přemýšlím, že začnu s nějakou aktivitou, nebo si koupím nový spotřebič, mě nejvíce zajímají názory lidí, kteří s tím mají nějaké zkušenosti. Stejně tak to je i s rozhodnutím začít hubnout pomocí keto diety. Možná si také říkáte, jaké to asi je? Co je na tom dobré a v čem by Vás to mohlo omezit? Za jak dlouho se dostaví výsledky a jak moc to na vás bude za pár týdnů vidět? Reklamy tvrdí, že to funguje, ale je to skutečně pravda?

Náhoda nás svedla dohromady s fotografkou a zároveň bloggerkou Andreou, která nám v začátcích pomáhala s prezentací VERO jídel. Věděli jste, že všechny fotky VERO jídel ať už na webu, na facebooku nebo v Brožuře jsou autentické? Jestli nevěděli, tak teď už to víte ;-) Žádná fotobanka. No ale zpátky k příběhu. Během několikahodinového focení námi připravených VERO jídel Andrea dostala díky své zvídavosti intenzivní přednášku o VERO dietě, povolených potravinách, sacharidech, ptala na vše možné a já jí snad na vše odpověděla. Slovo dalo slovo, Andrea s námi začala hubnout a rozhodla se, že svůj příběh, výsledky a postřehy zveřejní na svém blogu. Poslala nám také fotky své proměny po dvou měsících. Co tomu říkáte? Její proměna mě skoro vyrazila dech. Co mě ale nejvíce těší je, že zhubla většinu z oblasti břicha, kde je uložen ve velké míře nebezpečný viscerální tuk. Takže je nejen štíhlejší, ale také udělala něco pro své zdraví.

Blogerka Andrea

Když jsem Andreu poznala a povídaly jsme si o jejím životě a návycích, poznala jsem v ní řadu našich klientek a také samu sebe před několika lety. Od rána na nohou, doma kolotoč kolem dětí, práce do večera a pak, když vše utichne, přichází čas na odpočinek spojený s vydatnějším jídlem. Přes den sotva pár malých svačinek, neustávající chuť na sladké a čím dál těsnější oblečení jako výsledek.

Také to tak máte a nemůžete najít cestu ven? Málo času pro sebe neznamená, že s tím nejde nic dělat! Výhodou VERO proteinové  diety je snadnost a rychlost přípravy jídel, která jsou hotová buď okamžitě, nebo do pár minut. A minutku na vypití drinku, snědení sušenky, nebo krekru si najde každý. V poledne i večer si ze zvyku můžete připravit velké VERO jídlo a užít si oběd nebo večeři s rodinou. Chuť na sladké zažene proteinová sušenka, nebo teplý nápoj. Bojíte se hladovění? Ale no tak, to k hubnutí s VERO nepatří, jí se pravidelně po 2,5 až 3,5 hodinách.

A co z toho plyne? JDE TO. VŽDYCKY TO NĚJAK JDE. DŮLEŽITÉ JE UDĚLAT PRVNÍ KROK A ROZHODNOUT SE, ŽE CHCI. Způsob vždycky najdeme, od toho tu pro vás jsme. Chcete se zeptat na názory a zkušenosti našich klientů přímo? Přihlaste se do FB skupiny VERO poradna a zeptejte se. Nebo si přečtěte BLOG Andrey. Koukněte na web do Proměny klientů. Protože osobní zkušenosti Vám řeknou víc, než reklamy na internetu. Láká Vás to vyzkoušet? Chcete stihnout ještě doladit postavu před dovolenou a ještě ušetřit? Pro čtenáře našeho blogu jsme si připravili speciální akci – slevu 10% na první fázi, kteréhokoliv z dietních programů VERO keto diety (podmínky použití slevového kódu). První fáze je jako první krok a v tom Vás rádi podpoříme. To, že se hubnutí nikdy předtím nepovedlo, neznamená, že to nepůjde teď. S námi. VERO je jiné, vyzkoušejte a uvidíte sami :-)

Hezké léto plné nových začátků,

Alča